donderdag 4 mei 2017

Change of plans!

We hebben toch het een en ander veranderd omdat we toch niet helemaal tevreden waren. We hadden namelijk als feestlocatie hotel van der Valk gereserveerd en daar is ook zeker niets mis mee, maar er was weinig ruimte voor onze ideeën. Wat in het begin allemaal nog mogelijk was werd nu moeilijk. We hadden daardoor allebei het gevoel dat dit niet was waar we gelukkig van zouden worden..

Toevallig hebben we vrienden met een eigen restaurant waar ook al vaker feesten gegeven worden. Mijn vriend kent de eigenaar al van heel vroeger waar ze zich altijd voordeden als broers. We waren er al eens wezen eten, maar naar mijn beleving was het veel te klein voor een feest met 120 man! We zijn langs gegaan om van alles te bespreken wat wij graag wilde.  Hier werd niet moeilijk gedaan en wat wij willen dat word geregeld! Dat was natuurlijk precies wat wij wilde horen, maar ging het wel passen? Toevallig hadden ze een weekje later Vrijmibo in hun restaurant. Het restaurant word dan  leeggehaald en omgetoverd tot een feest met DJ. Het leek ons de perfecte tijd om te kijken of het geschikt zou zijn voor ons feest.

Een weekje later liepen we binnen tijdens de Vrijmibo. Het zag er erg gezellig uit met wat sta tafels, mensen die genoten van een drankje en een leeggehaald restaurant. Zo kregen we een goede indruk hoe het zou zijn met ons feest! Toevallig stond ook nog eens onze DJ te draaien! Mooier kan niet. Hij had ook zijn spullen meegenomen en legde ons uit dat het een prima locatie was waar hij lekker zijn ding kon doen. De muziek hoefde niet te hard want het plafon is er laag dus dan hoef je niet de volume voluit te zetten voor een lekkere sfeer. Op dat moment waren er ongeveer 100 gasten aanwezig en er was genoeg ruimte om te dansen, lekker te praten met elkaar of te zitten op het terras wat ook nog eens overdekt is bij slecht weer! We waren er allebei over uit dat dit de locatie moest gaan worden!

Ik ben eerst langs van der Valk gegaan om te annuleren. Gelukkig zaten we nog ruim binnen het opzeg termijn en was dat verder geen probleem. Daarna zijn we terug gegaan naar Het wapen van Hoorn (zo heet het restaurant) om daar te bespreken wat we graag wilde voor menu, hapjes en andere dingen zoals ruimte voor een photobooth, snoep tafel en andere leuke dingen! Alles is prima geregeld en wij zijn erg tevreden! Volgende week gaan we nog langs om het eten te proeven zodat we alles op papier hebben en dan komt de volgende stap! De uitnodigingen laten drukken en versturen!!

nog 5 maandjes..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten