donderdag 10 augustus 2017

B-art home deco made my day!

Vandaag schrijf ik een korte blog over B-art home deco.

Via Facebook ben ik op deze pagina terecht gekomen. Het is een bedrijf gespecialiseerd in het met de hand gemaakte decoratie op hout.
Ik ben wat rond gaan kijken op hun website en werd al snel verliefd op het welkoms bord! Deze MOEST ik hebben!

Ik keek verder op de website en kwam er achter dat ze ook gespecialiseerd waren in kalligrafie. Omdat ik ook nog een huwelijksboekje zocht voor het voltrekken van ons huwelijk in Spanje heb kik contact met ze opgenomen. Ze hadden deze opdracht nog niet eerder gedaan, maar wilde ons heel graag helpen. Ze hebben gezocht naar een boekje die geschikt was voor ons. Wij hebben te tekst aangeleverd en zo is het balletje gaan rollen.

Er is wel wat tijd over heen gegaan, maar dat is ook niet raar als je op zoek moet gaan naar een boekje die geschikt is, helemaal moet kalligraferen en ook nog een welkoms bord moet maken. De communicatie was erg fijn en constant. Wij hebben ook pas een factuur ontvangen nadat alles geleverd was. Het vertrouwen is dus enorm en ook pas na tevredenheid.

Ik ben ook erg te spreken over dit bedrijf omdat ik na het ontvangen van de spullen nog niet geheel tevreden was. (gelukkig ben ik niet veel ijzend) Er werd met begrip gereageerd en wat ze voor mij hebben gedaan? Ze hebben de gehele factuur laten vallen!

Uiteraard was dit niet mijn eis, maar dit laat wel zien dat ze echt hun passie uitwerken en iedere klant tot op de puntjes tevreden willen houden, ook een gestreste bruid ;)

Ik wil ze dan ook nogmaals hartelijk bedanken voor dit prachtige gebaar! Als dank zal ik ook door mijn fotograaf foto's laten maken van de spullen en deze doorsturen. Ook weten al mijn vrienden en familie hoe top jullie zijn en zal ik jullie zeker aanraden bij andere bruidjes/ mensen die handgemaakte decoratie op hout zoeken!

Hierbij voeg ik wel alvast een foto toe van het prachtige welkoms bord waar wij uiterst tevreden mee zijn!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten